Amendament

 

                Bethel Romanian Church Statut Amendament (R) 1/31/2021

 

Dupa cum stiti la ultima Adunare generala 2 articole din Amendament  nu au intrunit procentajul limita de validare (67%). Prin urmare, la ultima sedinta a Comisiei de Modificare a Statului s-au luat urmatoarele hotariri:

Pct 6 din Amendament respective Articolul 4 a ramas neschimat si  deci nu va mai fi trecut pe buletinele de vot.

6) Cap II, Art 4: Sfatul Frățesc este compus din totalitatea bărbaților cu drept de vot in biserica. 

Pct 15 din Amendament respectiv: Cap II, Art, 6.4 ∮ a) pct 15 s-a modificat si a afectat si pct 16 si  17 care  desi au intrunit limita de 67%  au fost totusi reformulate si cuprinse  intr-un singur articol 16.

15) Cap II, Art, 6.4 a) pct 4: In cazul in care mandatul Pastorului Senior se incheie si nu a obtinut 2/3 din voturi va fi propus pentru vot un alt candidat.

 –Modificat: In cazul în care mandatul Pastorului Senior se încheie și nu a obtinut 2/3 din voturi la reconfirmare,  Pastorul asistent va convoca  Adunarea Generala pentru noi alegeri in cel mult 30 de zile.

                                                                                                                                                                     

16) NOU: Cap II, Art 6.4, a) pct 5  : La aceste noi alegeri, pentru pozitia de Pstor Senior,  pot participa oricare dintre fratii ordinati care intrunesc si conditiile de la alineatul 6.4.

 Pastor Senior va fi persoana care a obtint peste 50% din voturi. Daca nici unul din candidati nu obtine peste 50 %, primii 2 candidati vor participa imediat la inca un vot. Pastorul senior va cel cu peste 50% din voturi. Daca rezultatul va fi egal pt amindoi candidatii (50%-50%),  Pastorul Senior va fi ales prin tragere la sorti.

 Aceasta formulare: respectiv pct 15 si 16 vor trebui sa fie pe buletinele de vot

Pct 17-La ultima intilnire s-a propus  deasemenea si modificarea pt :Cap II, Art6.5 a) care nu a facut parte din Amendamentul original:

              17)CapII, Art6.5 a): Pastorul senior poate sa propuna pastorul asistent.

 Modificat: Pastorul senior poate sa propuna pastorul asistent. Pastorul asistent propus va trebui sa fie confirmat de Adunarea generala.

           Si acest paragraf trebuie sa fie adaugat pe buletinele de votare.

[#wpforms id=”344″#]